Maandag 19 september gaat een nieuwe lichting van het beweeg- en afslankprogramma ‘Swimming Obese’ van start in sportcomplex Hoornse Vaart in Alkmaar. Het programma duurt twaalf weken en wordt verzorgd in samenwerking met vitaliteitscoach Anouk Kroone. Tijdens eerdere sessies verloren deelnemers wel 10 tot 20 kilo lichaamsgewicht in drie maanden. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst over het programma, die op donderdag 8 september plaatsvindt in het sportcomplex.

Het programma ‘Swimming Obese’ heeft inmiddels al meerdere keren gedraaid in de Hoornse Vaart, met groot succes. Het is voor zowel dames al heren toegankelijk en bestaat uit een intensieve en preventieve cursus, waarbij het aanleren van gezonde eetgewoonten en op een verantwoorde wijze zelfstandig leren sporten voorop staan. Dit heeft als doel overgewicht te voorkomen en verminderen. Gedurende twaalf weken worden de deelnemers intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband, in het water en ‘op het land’. “In het water kan je veel makkelijker bewegen, ook als je 15 kilo zwaarder bent,” vertelt een deelneemster. “En je bent echt niet de enige die zich aan het begin niet zo op z’n gemak voelt in het zwembad.”

Tijdens eerdere programma’s merkten deelnemers bovendien dat zij niet alleen veel gewicht verloren, maar ook beter scoorden op andere gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, én hebben geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten zullen per persoon verschillen, afhankelijk van de tegemoetkoming die de zorgverzekering betaalt. Wie interesse heeft en meer informatie wilt kan vrijblijvend de voorlichtingsbijeenkomst in de Hoornse Vaart bezoeken. Er is daarbij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 september van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden en meer informatie over het programma opvragen kan bij Anouk Kroone, via 06-52392039 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/