Steeds meer mensen starten als ZZP’er. Bij ondernemen komt veel kijken, zoals acquisitie, administratie, netwerken, onderhandelen, social media en financiën, maar dat gaat niet elke ondernemer even gemakkelijk af. Om ondernemers hierin tegemoet te komen en te helpen faciliteren de gemeenten Alkmaar, Langedijk, Bergen, Castricum en Uitgeest de inspirerende workshops en trainingen van Ondernemen Werkt!

Deelnemende ondernemers krijgen ondersteuning en begeleiding bij het schrijven van hun ondernemersplan. Ook hebben ze regelmatig individuele gesprekken met hun eigen ondernemersadviseur en regelmatig intervisie met collega-ondernemers. Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 12 mensen. Ondernemen Werkt! organiseert daarnaast starters-events en netwerkbijeenkomsten om de samenwerking met andere ondernemers te stimuleren.

Iedereen die vanuit zijn professie als ZZP’er wil starten, naast werk of vanuit een uitkeringssituatie, kan meedoen. De begeleiding is geschikt voor startende ondernemers, maar ook voor ondernemers die 1 à 2 jaar bezig zijn bij wie de opstart niet vlot verloopt. Startende ondernemers in de regio Alkmaar, Langedijk, Bergen, Castricum en Uitgeest krijgen bovendien een korting van 2.000 euro op de deelname van 2.500 euro.

"Succesvol ondernemen valt of staat met het schrijven van een gedegen businessplan, want een idee is nog geen bedrijf", zegt professor dr. A.R. Thurik, hoogleraar ondernemerschap Erasmus School of Economics. "Het is enorm belangrijk dat een ondernemer alle risico's in kaart brengt die vastzitten aan het implementeren van het product of de dienst", legt hij uit. Verder moet een ondernemer goed voor ogen hebben wanneer hij waar wil staan, adviseert Thurik.

Aanmelden kan door contact op te nemen met Jacqueline Boots, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-26050412. Ervaringen van ondernemers die eerder deelnamen aan Ondernemen Werkt! en informatie over het programma zijn te vinden op www.ondernemenwerkt.nl.

Pin It
Bekeken: 2935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/