Donderdag heeft de politie een voor hen bekende winkeldief aangehouden bij winkelcentrum De Hoef, omdat hij een illegale zender bij zich had die electronische signalen verstoort.

Agenten controleerden het kenteken van een auto op de Aert de Gelderlaan, die bleek te behoren tot een man bekend van winkeldiefstallen waarbij hij een stoorzender gebruikte, in het Engels een ’jammer' genaamd. Zoals vermoed, parkeerde hij bij winkelcentrum De Hoef. Nadat hij even uit zicht was kwam hij terug bij zijn auto, maar draaide weer om toen hij politie zag. Toen hij merkte dat hij werd ingesloten, ging hij er rennend vandoor en gooide onderweg iets op een dak.

De man kon staande gehouden en leverde tijdens de controle een zeer ongeloofwaardig verhaal over zijn verblijf in Alkmaar. Ondertussen was gekeken wat er op het dak lag. Dit bleek een 'jammer' te zijn.

Pin It
Bekeken: 3915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/