Woensdag 30 november gaat Alkmaar Sport van start met een nieuwe activiteit: Freddy Fits kleutergym. Onder begeleiding van een ALO vakleerkracht zullen de kleuters wekelijks een uur sporten en bewegen.

Alkmaar Sport merkt dat er de laatste tijd veel vraag is naar sportieve activiteiten voor de jonge kleuterdoelgroep, en heeft daarom de Freddy Fit Kleutergymlessen opgezet en geïntroduceerd bij de doelgroep. Ook voor jonge kinderen is het belangrijk om veel te bewegen. Door de basale motorische vaardigheden onder de juiste begeleiding te oefenen zal een kind snel vooruitgang boeken en veel plezier in bewegen krijgen.

De kleutergymreeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen die op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur verzorgd worden in sportcomplex De Meent in Alkmaar aan de Terborchlaan. De kinderen beoefenen elke week weer nieuwe sporten en spelletjes onder begeleiding van de ALO-vakdocent. Wie de lessenreeks succesvol afsluit ontvangt een Freddy Fit diploma. Na de 8-weekse lessenreeks kunnen de kleuters eventueel doorstromen naar uitgebreidere vervolgcursus.

Inschrijven kan online via www.alkmaarsport.nl/kleutergym. De kosten bedragen € 65,- per kind voor 8 lessen. Meer informatie kan worden opgevraagd bij Rianne de Groot, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0725489310.

Pin It
Bekeken: 4175x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/