In de nacht van zondag op maandag, rond 00:45 uur, heeft de politie in Heiloo een 51-jarige vrouw uit Almere aangehouden vanwege drankrijden met ongeldig rijbewijs.

De vrouw reed erg langzaam op een vernielde velg en zonder verlichting over de Kennemerstraatweg in Heiloo. Een taxi-chauffeur achter haar waarschuwde met groot licht. Daarop reed de vrouw via de berm het fietspad op en kwam daar tot stilstand. Gealarmeerde agenten hielden de duidelijk beschonken vrouw aan.

De auto is afgesleept omdat deze op een vernielde velg stond. De vrouw had hier geen verklaring. Een spoor dat over een middengeleider liep, leidde de agenten naar over de weg verspreid liggende stukken autoband.

De automobiliste bleek een alcoholgehalte van 1.92 promille te hebben. Het maximum is 0,5. Ze reed ook nog met ongeldig verklaard rijbewijs. Tegen de vrouw is proces-verbaal gemaakt.

Pin It
Bekeken: 3066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/