In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er ongeregeldheden ontstaan in het uitgaanscentrum van Bergen. Bij 'MontBlanc' aan het Plein is rond kwart voor twee bij een conflict tussen twee mensen pepperspray gebruikt. Meerdere bezoekers kregen het daardoor benauwd en gingen naar buiten voor frisse lucht.

Daar liep het conflict echter nog verder uit de hand met als gevolg twee gewonden, één van hen moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De verdachte die de pepperspray gebruikte bleef ongedeerd en is (tot op heden) niet aangehouden. Bezit en gebruik van pepperspray valt onder categorie 2 verboden wapenbezit en is strafbaar.

De politie heeft de pepperspray in beslag genomen en alle jongeren gevorderd naar huis te gaan. (foto: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 3552x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/