Van 3 tot en met 13 augustus gaan groep 8 leerlingen van diverse basisscholen uit de gemeente Alkmaar naar de Zomerschool Alkmaar, een initiatief van de gemeente. De Zomerschool helpt leerlingen die moeite hebben met leervaardigheden die belangrijk zijn in het voorgezet onderwijs, bijvoorbeeld op het vlak van taal en rekenen.

Maandag 3 augustus om 8.30 uur vindt de officiële opening plaats aan de Lombardijeweg 50. Om 8.30 uur neemt Anita Huiberts (projectleider Zomerschool) het woord, gevolgd door onderwijswethouder Elly Konijn. Om 8.50 uur opent zij met leerlingen officieel de school.

Pin It
Bekeken: 4633x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/