Het KNMI heeft vanochtend een weeralarm afgegeven voor storm met zware windstoten. De code rood geldt voor ook voor Noord-Holland, er wordt rekening gehouden met windstoten die snelheden tot 110 kilometer per uur kunnen bereiken. Het weeralarm wordt gegeven vanwege de invloed die de storm kan hebben op het openbare leven, er zijn veel seizoensactiviteiten gepland die buiten plaatsvinden. Bovendien staan in tegenstelling tot bij een najaarstorm bomen vol in blad waardoor ze veel wind vangen en kunnen omwaaien.

Verder bestaat er risico op rondvliegende dakpannen en gevelplaten en kunnen bouwsteigers en hijskranen omvallen. De waarschuwing geldt ook voor vrachtwagens en auto's met aanhanger of caravan. Ook watersporters moeten extra voorzichtig zijn, zo meldt het KNMI. De storm komt vanuit zee en gaat aan het eind van de ochtend 'aan wal' in het zuidwestelijk kustgebied. Daarna verplaatsen de buien zich naar het noordoosten.

Pin It
Bekeken: 3684x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/