In september bestaat winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard veertig jaar. Ondanks het feit dat dit natuurlijk een bijzondere mijlpaal is hebben de winkeliers reden om zich zorgen te maken. 

Middenwaard is vorige maand gekocht door Wereldhave NV, die voor 730 miljoen euro naast de Middenwaard nog acht winkelcentra kocht. Dit meldt het NHD. De winkeliers van de Middenwaard weten vrijwel zeker dat het aantal klanten al een tijd terugloopt, al ontkende de vorige eigenaar Corio dat. De winkels verliezen ondertussen ook vele klanten aan online winkelen.

Momenteel staan er in de Middenwaard vijftien zaken leeg. Na de zomer sluiten er sowieso nog een paar; volgend jaar zijn er dan twintig leegstaande winkels. De ondernemers vinden dat onder andere het parkeren bij de Middenwaard gratis zou moeten zijn om zo meer klanten te krijgen. De spaarpot die daarvoor bestemd is wordt echter beheerd door de eigenaar van het winkelcentrum en niet door de ondernemers.

Wethouder Gido Oude Kotte wil binnenkort in gesprek met eigenaar Wereldhave. Die wilde zelf nog niet reageren.

Pin It
Bekeken: 4391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/