Afgelopen weekend zijn van een vrachtwagen die geparkeerd stond op het industrieterrein in Oudorp bij Citybox aan de Madame Curiestraat de accu’s gestolen. Dit meldde een vriend van de chauffeur, Marcel Hinse, aan Alkmaar Centraal.

De chauffeur wilde maandagochtend rond 4 uur gaan rijden toen hij merkte dat de vrachtwagen niet wilde starten. Het bleek dat de accu’s waren gestolen. De diefstal moet hebben plaatsgevonden tussen zaterdagochtend 3.30 uur en maandagochtend 4.00 uur.

Zaterdagochtend had de chauffeur zijn vrachtwagen op het terrein geparkeerd, die vervolgens tot maandagochtend onbeheerd heeft gestaan.

Het is niet de eerste keer dat deze vrachtwagen het doelwit is geweest van diefstal en vandalisme: anderhalf jaar geleden is de trailer eens volledig beklad met graffiti, en in oktober 2014 is de brandstof afgetapt.

Mensen die meer informatie hebben over deze accudiefstal worden verzocht contact op te nemen met Marcel Hinse op nummer 06 53 61 99 35.

Pin It
Bekeken: 4656x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/