Maandag rond 12:00 uur is na een korte maar spannende achtervolging door de binnenstad een agressieve en gewapende winkeldief aangehouden, meldt Dichtbij.nl.

Bij de Jumbo op de Paardenmarkt leek het of een man niet wilde betalen bij de kassa. Toen hij daarop aangesproken werd gedroeg hij zich agressief en trok een wapen. Daarna rende hij weg richting de Molenbuurt. Een aantal medewerkers achtervolgden hem terwijl anderen de politie belden.

Onderweg dumpte de dief enkele spullen. Even verderop bedreigde hij zijn achtervolgers en gooide een wapen naar hen toe. Op de Molenbuurt trapte de dief een van de Jumbo-medewerkers. De politie kwam toen ter plaatse. De dief probeerde nog een wapen in de bosjes te lozen, voordat hij zich over gaf.

Filiaalmanager Remy Staring vertelde Dichtbij.nl dat het geen beleid is dieven te volgen uit veiligheid voor de medewerkers, maar aangezien de politie al gebeld was (en het politiebureau om de hoek is) wilden ze hem niet uit het oog verliezen.

Pin It
Bekeken: 6176x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/