Met de komst van de regionalisering en de daarmee gepaard gaande bezuinigingen raakt brandweer Alkmaar in de knel, aldus OPA-fractievoorzitter Jan Hoekzema. Hij pleit voor een betere regeling in Alkmaar wat betreft de hoogwerker.

Nu brandweerlieden en materialen regionaal gedeeld worden is de veiligheid in Alkmaar in het gedrang. Volgens de fractievoorzitter moet de hoogwerker gewoon in Alkmaar blijven anders heeft dit gevolgen voor reddingsacties.

Hij draagt aan dat de hoogwerker een primair reddingsvoertuig is en dat er kostbare minuten verloren kunnen gaan wanneer deze bijvoorbeeld uit Heerhugowaard zou moeten komen.

Brandweer Alkmaar lijkt de dupe te zijn van het feit dat omringende gemeenten hun zaakjes niet goed op orde hadden, aldus Hoekzema. Ook stipt de fractievoorzitter aan dat een hoogwerker in eerste instantie bediend zal moeten worden door beroepsmensen en geen vrijwilligers.

Pin It
Bekeken: 3241x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/