Woensdagochtend is een 68-jarige vrouw uit Bergen aangehouden op verdenking van het bekrassen van meerdere auto’s in haar woonplaats. Afgelopen week zijn ruim tien auto’s in Bergen bekrast met iets scherps.

Buurtbewoners zagen de vrouw lopen, vertrouwden het niet en zagen haar op een auto krassen. Zij hebben haar aangehouden en overgedragen aan de politie. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau.

Gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan worden opgeroepen dit alsnog te doen, bij voorkeur via Politie.nl. Telefonisch kan ook: 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 3697x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/