Van een 21-jarige man uit Oudorp is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur zijn rijbewijs ingevorderd. Bij een blaastest bleek dat zijn alcoholpercentage acht keer hoger was dan wettelijk is toegestaan.

Agenten hadden een melding gekregen dat bij een parkeergarage op de Dijk een man moeite zou hebben om kleingeld in een parkeerautomaat te krijgen. Ter plaatste zagen agenten de man wegrijden. Ze hielden hem staande en vroegen hem te blazen. Hij blies 710 ugl, terwijl voor hem als beginnende bestuurder een maximum gold van 88 ugl. Er is procesverbaal tegen hem opgemaakt.

Pin It
Bekeken: 4215x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/