De voorzieningenrechter in Alkmaar heeft vrijdag bepaald dat de gemeente Alkmaar secretaris Coen Aalders niet had mogen ontslaan. Hij werd in april op non-actief gezet vanwege het aan het College leveren van onvolledige en onjuiste financiële stukken. Ook werd hem een uiting die hij in een vakblad had gedaan niet in dank afgenomen.

De rechter heeft nu bepaald dat er geen bewijs is dat hij onvolledige en onjuiste stukken geleverd heeft. Daardoor kan Aalders ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor de financiële chaos en enorme schulden bij de gemeente Alkmaar. De thuiszittende Aalders is blij met de uitspraak van de rechter maar had deze wel verwacht, zo laat hij weten.

Toch is hij nog niet klaar met de kwestie. Hij wil een onafhankelijk onderzoek en opnieuw om de tafel met de gemeente zodat hij weer aan het werk kan. Het aan het licht komen van het tekort van meer dan 14 miljoen euro kostte verantwoordelijk wethouder Peter de Baat de kop; De Baat had geen andere keuze dan opstappen.

Pin It
Bekeken: 4527x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/