Willem de Vos, de 91-jarige man die tot 19 juni vijf weken bij tankstation de Kooi in Alkmaar in zijn auto had gewoond, kan half augustus verhuizen naar een sociale huurwoning. Dat meldt het NHD.

Nadat half juni zijn situatie in het nieuws was gebracht heeft Ben Bijl van de Alkmaarse partij BAS de GGD verzocht zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Kort daarna, op 19 juni, werd De Vos werd 19 juni ondergebracht in zorghotel de Palatijn en ging de GGD op zoek naar een permanente oplossing.

Destijds vertelde Anneke van Doorn van de GGD het NHD dat zij meneer Vos wel nachtopvang als tijdelijke oplossing hadden aangeboden, maar dat had hij afgewezen, en hij weigerde ook om in een bejaardenhuis te gaan.

Na twee maanden is dan toch een geschikte sociale huurwoning gevonden. (foto: Google Maps)

 

 

Pin It
Bekeken: 5641x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/