Het Alkmaarse college worstelt met de gerechterlijke uitspraak in de zaak Aalders. Nadat de rechter afgelopen week bepaalde dat de gemeente Aalders nooit had mogen ontslaan is er nog geen officiële verklaring van de gemeente naar buiten gekomen. Die werd maandag wel aangekondigd, maar aan het einde van de dag liet de afdeling communicatie weten dat de verklaring pas vandaag, in de middag, verstuurd zou worden.

Ondertussen wil grootste oppositiepartij PvdA dat het dossier openbaar wordt zodat gecontroleerd kan worden of het college wel juist heeft gehandeld. De ontslagen Aalders stuurt gesteund door zijn advocaat aan op een openbaar en onafhankelijk onderzoek. De gemeente heeft, bewust of onbewust, in ieder geval steken laten vallen zo vond ook de rechter die de gemeentelijke advocaat een uitbrander gaf vanwege het 'vergeten om belangrijke stukken naar de tegenpartij te sturen'.

Fractievoorzitter van de PvdA Paul Verbruggen wil desnoods een hoorzitting over de kwestie. een raadsenquête zoals destijds gehouden werd over het afblazen van Yxie ziet hij niet zitten: "Die enquête heeft veel geld gekost en niets opgeleverd", zo laat hij het NHD weten.

Pin It
Bekeken: 4307x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/