Het college laat weten in verweer te gaan tegen de voorlopige uitspraak van de voorzieningenrechter over het ontslag van gemeentesecretaris J.W.C. Aalders. De rechter stelt, in afwachting van een bodemprocedure, dat Aalders salaris moet blijven ontvangen totdat er een vervanger aangewezen is. 

Het college stelt dat de rechtbank daarbij de benoeming van waarnemend gemeentesecretaris W.J. Pelk op 12 mei negeert en zal in de bodemprocedure benadrukken dat hiermee aan de voorwaarde voldaan is. De gemeente zal Aalders tussentijds betalen, maar verwacht terugstorting bij succesvol verweer.

Pin It
Bekeken: 3674x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/