De gemeente Alkmaar publiceerde onlangs de meest recente cijfers over jongerenhuisvesting in Alkmaar. Hieruit blijkt onder andere dat jongeren die ingeschreven staan als woningzoekende weinig actief op aangeboden huurwoningen reageren.

Dit is vooral zo in Schermer en Graft-De Rijk, waar respectievelijk 23 en 16 procent van de ingeschreven jongeren echt actief reageert op woningen. In Alkmaar is dat 34 procent.

Op goedkope koopwoningen van 175.000 euro of minder die zelfs bedoeld zijn voor jongeren reageren de jongeren het minst. Ze willen liever een goedkope huurwoning dan een koopwoning.

De gemeente Alkmaar gaat vanaf 2016 dertig huurwoningen bouwen in Vroonermeer-Noord, en in 2019 nog eens veertig. Ook staan het realiseren van 21 huurwoningen in Vroonermeer-Zuid en 31 huurapaprtementen aan de Schinkelwaard op de agenda.

Pin It
Bekeken: 5272x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/