Op 22 augustus is het alsnog tijd om aardbeien te halen, want daarmee kom je gratis binnen bij het Zomerkoning Festival in Victorie.

Het driemaandelijks terugkerende evenement, waarbij toegang verschaft wordt door een seizoensproduct als hoofdingrediënt voor de festivalhap mee te nemen, is niet meer weg te denken uit de Alkmaarse uitgaans-scene, maar moest begin juli wegens extreme hitte afgelast worden.

Aftermovies op de facebookpagina van Victorie laten zien wat voor prettig gestoord evenement er plaatsvindt. Het is ook de sport om erbij te horen met je seizoensproduct, deze keer een bakje aardbeien. Overigens wordt wat overblijft aan de Voedselbank gedoneerd.

Het programma is weer bomvol en divers, met Silent Disco, deephouse van Het Diepe en reggae en drum ’n bass van De Roestkapers. Festivalkok Ema Najetovic verzorgt de versnapering. Aanvang: 22:00 uur. Geen aardbeien? Kaarten vooraf € 5, aan de deur € 10.

Pin It
Bekeken: 3840x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/