Alkmaar, 7 augustus 2011. Dankzij drie fraaie goals wist AZ vanmiddag in eigen huis te winnen van PSV. Een fraaie halve volley van Maarten Martens en een wonderschone knal van Nick Viergever zorgden na veertig minuten voor een 2-0 tussenstand. Dries Mertens, bracht vlak voor rust de spanning terug in de wedstrijd en maakte 2-1. Uiteindelijk was het Jozy Altidore die de partij besliste. De van Villarreal overgekomen Amerikaanse spits, halverwege de tweede helft als invaller in de ploeg gekomen, kopte een perfecte voorzet van een andere invaller, Adam Maher, probleemloos in. AZ-aanvoerder Moisander moest na een rode kaart (twee keer geel) het veld verlaten. Eindstand 3-1.

Bekeken: 2173x