De Alkmaarse PvdA-fractie neemt er geen genoegen mee dat ze de stukken rondom het ontslag van voormalig gemeentesecretaris Coen Aalders niet mogen inzien. Dat meldt het NHD. Fractievoorzitter Paul Verbruggen had om inzicht in deze stukken gevraagd, maar kreeg te horen dat de raad nooit inzicht krijgt in personele dossiers, behalve als de betrokkene toestemming daarvoor geeft. Aalders had in dit geval geen toestemming gegeven.

Verbruggen heeft nogmaals om inzicht in de stukken rond Aalders’ ontslag gevraagd en benadrukt dat het hem niet gaat om personele gegevens, maar om de stukken die tijdens de openbare rechtszaak zijn gebruikt.

Pin It
Bekeken: 4150x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/