Alkmaar, 10 augustus 2011. Het heeft de nodige moeite gekost en er is heel wat tijd in overleg gaan zitten, maar het is de ondernemers in de binnenstad toch gelukt: De start van de werkzaamheden voor de grote 'makeover' van de Gedempte Nieuwesloot is uitgesteld tot begin 2012. Oorspronkelijk zou direct na de kermis begonnen worden en zou er doorgewerkt worden tot half november, waarna de werkzaamheden in verband met de drukte in de binnenstad stilgelegd worden tot half januari. Maar dat zou zeer ongunstig zijn voor de hadelaren op de markt. De markt zou namelijk eerst een tijdje op een andere plek moeten staan, dan weer op de Gedempte nieuwesloot te vinden zijn en daarna wéér op een andere plek.

De markthandelaren hadden daarom voorgesteld om de hele periode op de Laat te staan, maar dat zagen de winkeliers weer niet zeggen. Daarom hebben beide partijen nu gekozen voor een planning waarbij in één keer doorgepakt wordt. En dat is dus vanaf januari 2012, en duurt dan iets meer dan 4 maanden.

Pin It
Bekeken: 2226x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/