Vrijdagochtend mochten de vier nieuwste ambassadeurs voor Noord-Hollandse kaas de Kaasmartbel luiden. Het gaat om Wilma Slagter van de Hoogeveense kaasgroothandel Lukaas, Niko Desmedt van de Belgische Colruyt-group, René Treur van E.M. Treur en Zn. uit Woerden en Cees Verburg van De Groot-Verburg uit Bodegraven. 

Het viertal treed toe tot het Ere-gilde Noordhollandse Kaas vanwege hun grote verdiensten voor Noord-Hollandse kaas. Het gilde is in 1990 is in Alkmaar opgericht en stelt zich ten doel vakmanschap, kwaliteit en onderscheid van de Noord-Hollandse kaas uit te dragen.

Ieder jaar worden daarom een aantal mensen die zich op dit vlak verdienstelijk hebben gemaakt uitgenodigd om toe te treden tot het ere-gilde.

Na het luiden van de bel traden de vier op het stadhuis in de Langestraat officieel toe tot het Ere-gilde door middel van een intronisatie die door voorzitter van het Ere-gilde Noordhollandse Kaas Victor Kloos werd uitgevoerd. (foto: TS-Productions)

Pin It
Bekeken: 4453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/