Het heeft een paar maanden geduurd, maar sinds vorige weekend staan ze er: de nieuwe plaatsnaamborden voor Oudorp. Fractie-assistent Margit Kistemaker van Leefbaar Alkmaar, zelf woonachtig in Oudorp, had in de raadscommissie Ruimte de plaatsnaamborden aangekaart nadat zij hierover was aangesproken door haar dorpsgenoten.

Na de fusie werden bij de dorpen van Schermer en Graft-De Rijp nieuwe blauwe plaatsnaamborden neergezet met de toevoeging 'gem. Alkmaar'. LA-raadslid Mohamed Ezhar vroeg daarop aan het college of deze borden ook bij Oudorp en Koedijk geplaatst konden worden.  

Volgens het college kunnen er echter geen blauwe borden geplaatst worden omdat de dorpen direct aan Alkmaar grenzen en dus al binnen de bebouwde kom valeen.

Blauwe borden markeren de grenzen van de bebouwde kom. Als alternatief is daarom gekozen voor witte borden met daarop ook het oude gemeentewapen van Oudorp en Koedijk.

Overigens is bij een andere ingang van Oudorp het bord nog afgedekt met twee vuilniszakken.

Pin It
Bekeken: 4611x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/