Maandag was het weer chaos in en om Alkmaar. Met de afsluiting van de Huiswaarderweg en de Kanaalkade was de stad net als een week eerder de hele dag verstopt. De ochtendspits in de regio ondervond ook gevolgen, met name aan de noordkant van Alkmaar. De maatregelen die de gemeente nam om de overlast te beperken leken niet zoveel effect gehad te hebben.

Het openbaar vervoer was flink getroffen, vooral de buslijnen die tijdelijk via Overstad liepen. Sommige ritten moesten zelfs worden geschrapt. In de ochtend waren de informatieborden van Connexxion nog up-to-date, maar dat was later niet meer te doen.

Connexxion zal de problemen tijdens het eerstvolgende overleg met de provincie en de gemeente aankaarten, vertelde een woordvoerder het NHD. Ook omdat de provincie een boete op kan leggen voor het niet voldoen aan gestelde normen. De gemeente reageerde verbaasd. De situatie was beter onder controle dan vorige maandag en behalve de ochtendspits verliep het verkeer om de stad verder normaal. Er was volgens de gemeente goed overleg geweest met Connexxion over de werkzaamheden en de maatregelen.

De hulpdiensten ondervonden overigens weinig hinder.

Pin It
Bekeken: 4014x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/