Maandag had het verkeer op de ringweg en de wegen door Alkmaar-Overstad wederom veel last van de werkzaamheden aan de Huiswaarderweg en de afsluiting van de Kanaalkade. Door de afgesloten wegen liep ook de dienstregeling van Connexxion in het honderd.

Veel bussen kwamen maandag te laat en er moesten zelfs ritten geschrapt worden. Zo had 32 procent van de bussen meer dan vijf minuten vertraging en reden 52 bussen helemaal niet. Dit meldt het NHD.

Normaal zou Connexxion van de Provincie een boete opgelegd krijgen als ze onvoldoende kunnen zorgen dat de bussen volgens de dienstregeling rijden. Een woordvoerster van de Provincie liet het NHD echter weten dat er een uitzondering gemaakt wordt als de vervoerder er niets aan kan doen, zoals in het geval van file door wegwerkzaamheden en afgesloten wegen.

Er komt nog een beoordeling voor Connexxion over de vele vertragingen, maar het staat wel vast dat er sprake was van overmacht, dus er volgt waarschijnlijk geen boete vanuit de Provincie.

Pin It
Bekeken: 3645x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/