Alkmaar, 04 september 2011. Naar aanleiding van het meelopen met een Horeca Interventieteam (HIT) van de politie heeft de Partij van de Arbeid vragen gesteld aan het college. De website van de gemeente meldt namelijk dat de beelden van de 35 in het centrumgebied opgehangen camera's live bekeken worden en dat er in geval van calamiteiten of incidenten contact wordt opgeneomen met de politie. Maar in de praktijk blijkt er vrijwel nooit een melding bij het HIT binnen te komen, en worden de beelden alleen achteraf gebruikt. De PvdA is van mening dat de efficiëntie van het HIT team kan worden vergroot als de camerabeelden direct, dus live, door de politie bekeken kunnen worden.

De PvdA wil daarom weten of het college bereid is om ervoor te zorgen dat de politie de beelden live kan bekijken. Het is echter nog maar de vraag of dat een oplossing is omdat alleen het aanleveren van de beelden niet voldoende is: er zal ook iemand permanent mee moeten kijken om het effectief te maken. En daar is eigenlijk de gemeenschappelijke meldkamer in de brandweerkazerne voor verzonnen. Dus een betere vraag is misschien: Waarom komen er geen meldingen bij de politie binnen?

Pin It
Bekeken: 3755x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/