Alkmaar, 06 september 2011. Maandagavond is een 17-jarig meisje uit Alkmaar beroofd. Ze liep rond 22.35 uur over het Heukelspad en kwam net uit de tunnel toen een voetganger haar tegemoet kwam. Hij passeerde haar aanvankelijk, maar rende even later terug en greep haar bij haar nek en werkte haar tegen de grond. Het meisje wist echter aan haar belager te ontkomen toen er twee vrouwen op fietsen langs kwamen en haar meenamen. Dinsdagmorgen overkwam een 24-jarige vrouw uit Alkmaar hetzelfde op de Helderseweg. Zij liep rond 00.15 uur ter hoogte van het Gerechtsgebouw  op het fietspad aan de kanaalzijde toen ook zij plotseling van achteren bij haar nek werd gegrepen en naar de grond werd gewerkt door een man. De man eiste geld van haar, maar toen er een auto langs reed en vervolgens stopte liet de straatrover even los waardoor de vrouw de kans kreeg er vandoor te gaan.

De politie vermoed dat het hier om dezelfde straatrover gaat, een negroide man van ongeveer 1,70 m lang en tussen de 20 en 40 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur, een smal gezicht en kort haar. Hij droeg een donker vest, een donkere broek en een donkere baseball pet. De politie is op zoek naar getuigen. Met name de vrouwen die de beroving liepen stoppen, worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 1910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/