Alkmaar, 19 september 2011. Het Openbaar Ministerie heeft de zaak tegen de Alkmaarse buurman die een Chileense inbreker zou hebben mishandeld geseponeerd, maar advocaat Ruut Verhoeven (foto links) is van plan om zich eens flink in deze zaak 'vast te bijten'. De Alkmaarse buurman ontdekte dat de Chileen had ingebroken bij zijn buren en dwars door schuttingen rennend probeerde te ontkomen. Bij de laatste schutting was de buurman omgelopen en zag hij twee handen verschijnen. En daar heeft hij op geslagen. Volgens de Chileen met een stoeptegel, volgens de buurman gewoon met de hand. Volgens de advocaat blijkt uit het medisch dossier dat de middelvinger van zijn client nooit volledig zal herstellen.

Of dat ook zo is, is niet bekend want de Chileen is na zijn detentie direct teruggekeerd naar Chili en de advocaat heeft sindsdien geen contact meer met hem. Desondanks vindt hij dat het argument 'gebrek aan bewijs' van het openbaar Ministerie geen hout snijd en hij gaat een artikel 12-procedure opstarten waarbij het Gerechtshof wordt verzocht om het Openbaar Ministerie op te dragen de Alkmaarse buurman toch te vervolgen. Daarnaast loopt er ook nog een civiele procedure voor vergoeding van de schade die de inbreker heeft geleden.

Pin It
Bekeken: 1722x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/