Alkmaar, 21 september 2011. Winkelcentrum Noorder Arcade heeft dit jaar twee grote trekkers verloren. Eerst ging electronicaketen IT's failliet, en nu heeft ook Intersport Megastore de deuren definitief gesloten.  Het zijn kenmerken van een tijd waarin de consument de portemonnee toch iets minder makkelijk trekt maar betekent wel dat de Noorder Arcade net als in de beginperiode weer de nodige meters beschikbaar heeft waar (nog) geen huurders voor zijn. En een winkelcentrum met lege plekken staat al snel als ' niet gezellig' te boek. Nu lijkt dat zowieso een probleem te zijn bij de Noorder Arcade, het publiek komt er gericht naar toe om iets te halen bij één van de grote winkels of de Albert Heijn maar blijft er niet 'hangen'.

En dat begint een probleem te worden. Extra lastig is het daarom dat er de nodige veranderingen op stapel staan maar er nog wel een periode overbrugd moet worden. De eigenaar van Noorder Arcade (MAB Development en IPMMC Vastgoed) heeft daarom een marketingdeskundige ingeschakeld om te kijken hoe de komende jaren tot de herinrichting het beste overbrugd kunnen worden.

Pin It
Bekeken: 3250x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/