Alkmaar, 25 september 2011. De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 21.30 uur en 4.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Geestersingel in Alkmaar. Van de 563 gecontroleerde bestuurders hadden er acht meer alcohol gedronken dan wettelijk is toegestaan. Ze kregen allemaal een rijverbod en een proces-verbaal. Daarnaast werden ook nog bonnen uitgeschreven vanwege het niet beschikken over een rijbewijs voor een bromfiets en technische mankementen aan de bromfiets.

Op de Noorderkade is zaterdagochtend bij een alcoholcontroleeen 38-jarige Alkmaarder aangehouden op verdenking van het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De man bleek bovendien onder invloed van alcohol te zijn en is ingesloten, zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook tegen deze man is proces-verbaal opgemaakt.

Pin It
Bekeken: 1689x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/