Alkmaar, 25 september 2011. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben politiebikers op de Langestraat in Alkmaar een 29-jarige man uit Heiloo aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 19-jarige man uit Delft had eerder op het Waagplein een kopstoot gekregen van een onbekende man die er daarna vandoor probeerde te gaan maar door de bikers onderschept werd. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan en de verdachte heeft een proces-verbaal gekregen.

Later, rond 4.30 uur werd een 23-jarige vrouw uit Alkmaar mishandeld op de Mient in Alkmaar. Zij praatte op straat met een vriend toen zij in discussie raakte met een voor haar onbekende 20-jarige Alkmaarder die zich vervelend gedroeg. De vrouw kreeg zonder aanleiding een vuistslag in haar gezicht waarbij zij een gebroken neus opliep. Ze is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan, agenten konden de verdachte kort daarop aanhouden en een proces-verbaal bezorgen.

Pin It
Bekeken: 1843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/