Woensdag 9 september start de kaartverkoop voor ODEON's operette "Der Bettelstudent". De voorstellingen vinden plaats op 7 en 8 november in de grote zaal van Theater De Vest.

Der Bettelstudent speelt zich af in Krakau in het jaar 1704 (tegenwoordig Polen). Gouverneur Ollendorf heeft tijdens een bal de mooie gravin Laura Nowalska op de schouder gekust, waarop hij een tik van haar waaier kreeg. Hij zint op wraak.

Ollendorf belooft de gevangen studenten Symon en Jan vrijheid als zij zich voordoen als de steenrijke vorst Wybicki en zijn adjudant. Op de jaarmarkt van Krakau lukt het hen Laura en zus Bronislawa voor zich te winnen.

Symon krijgt later spijt van de list en wil Laura alles zeggen, maar durft niet. Ollendorf weet zijn brief te onderscheppen. Op de trouwdag van Symon en Laura legt Ollendorf zijn wraak bloot. Maar het verhaal krijgt nog een onverwachte wending. Meer op Odeonoperette.nl.

Pin It
Bekeken: 3649x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/