Donderdag zijn alle poliklinieken van VU medisch centrum weer heropend. Mensen die tijdelijk in onder andere het MCA ondergebracht zijn kunnen dus weer terug naar Amsterdam. Sommige poliklinieken worden wel tijdelijk ondergebracht op een andere locatie binnen de gebouwen van VUmc. De spoedeisende hulp blijft nog dicht, al is er wel een minimale bezetting aanwezig voor de beantwoording en doorverwijzing.

Dinsdag was het VUmc getroffen door een enorme wateroverlast die cruciale, infrastructurele onderdelen vernielde. Het beddenhuis, de verpleegafdelingen, werden gesloten en patiënten moesten naar een ander ziekenhuis.

Op de persconferentie zei Wouter Bos, voorzitter van de raad van bestuur: “We waren gisteren niet alleen. Wat eerst slechts een lekkage leek, werd uiteindelijk een alarmerende toestand. Al snel waren mariniers, ambulancediensten, brandweerdiensten, politie, de gemeente en anderen ter plaatse om ons te ondersteunen.”

VUmc bedankt alle betrokken hulpverleners die zich de afgelopen twee dagen voor ons hebben ingezet.

Pin It
Bekeken: 3474x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/