Op zaterdag 3 oktober wordt de voormalige ambachtsschool aan de Bergerweg in Alkmaar opengesteld voor publiek. Het is een unieke kans om te zien hoe de oude klaslokalen nu worden gebruikt door kunst- en erfgoedinstellingen, met behoud van originele details. 

De honderden klassenfoto’s van de Ambachtsschool, Technische School Alkmaar en Willem Blaeu, onderdeel van de beeldcollectie van het Regionaal Archief Alkmaar, zijn speciaal voor deze gelegenheid gedigitaliseerd. Ze dateren uit de periode van circa 1930 tot rond het jaar 2000.

Naast de grote hoeveelheid klassenfoto’s is ook het archief van de Ambachtsschool en TSA onderdeel van de archieven en collecties. De mooiste en meest spraakmakende documenten en tekeningen hieruit worden op 3 oktober tentoongesteld in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.

Meer informatie is te vinden op de website van het Regionaal Archief Alkmaar

Pin It
Bekeken: 4521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/