De aanbesteding voor de nieuwbouw van poppodium Victorie is mislukt. Dit komt doordat de gemeente erg hoge eisen stelde aan de bekwaamheid van de ondernemers. Zo moesten de geïnteresseerde ondernemers recente ervaring hebben met de bouw van een poppodium en stelde de gemeente ook hoge eisen aan akoestiek en geluidsisolatie.

Aanbestedingsdeskundige Jos van Alphen zegt hierover tegen het NHD dat het volgens hem niet de taak is van de uitvoerder, maar van de architect om voor zaken als goede akoestiek te zorgen. De eenvoudigste oplossing voor het mislukken van de aanbesteding zou zijn dat de gemeente Alkmaar nogmaals in onderhandeling gaat met de aannemers zodat ze alsnog een goed voorstel kunnen neerleggen. 

Poppodium Victorie XL is nu nog gevestigd in de Breedstraat, maar krijgt volgens de plannen een nieuwe, grotere locatie op Overstad, onder andere vlak bij de nieuwe JT-bioscoop, die half december 2015 klaar is.

Pin It
Bekeken: 4655x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/