Deze week wordt Kuipersbrug over de Luttik Oudorp geschilderd. Er was besloten de balans van de brug met een grote kraan te verwijderen en op een ponton leggen voor het schilderwerk. Maar de scharnierpennen van de bovenconstructie gaven zich niet zomaar gewonnen en het duurde uren voordat ze los waren.

Bij installatie op 31 maart 2014 bleek het aanbrengen van de pennen niet zo eenvoudig. Misschien moesten de mannen destijds ook wel iets teveel hun best doen.

De balans van de Kuipersbrug ligt op de hoek van de gracht bij Bathbrug over de Mient, zodat vaarverkeer niet gehinderd wordt. De kolommen worden gewoon op de plaats zelf geschilderd. Uiteindelijk wordt de bovenconstructie terug geplaatst. Men zal deze keer vast voorzichtiger zijn bij het inslaan van de pennen.

De Bathbrug is volgende week aan de beurt. Ook dan zal de balans verwijderd worden.

Foto: het aanbrengen van de pennen na renovatie in 2014 ging ook niet zo eenvoudig)

Pin It
Bekeken: 3584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/