Zaterdag was er weer de inmiddels jaarlijkse mogelijkheid om een kijkje te nemen in het Alkmaarse stadhuis in de Langestraat. En zoals gebruikelijk waren raadsleden, wethouders én burgemeester aanwezig om allerhande vragen te beantwoorden. Dus werd er veel 'proefgezeten' op de stoelen in de raadszaal en werd er grif gebruik gemaakt van de mogelijkheid om die ene vraag toch eens bij de burgemeester neer te leggen of dat probleem met een raadslid te bespreken.

Maar daarnaast was het ook een mooie gelegenheid om het historische pand van binnen te bekijken en ruimtes te zien die normaal gesproken gesloten zijn. Het stadhuis kent namelijk vele fraaie vertrekken en die konden zaterdag op de nodige oeh's en aah's rekenen. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp kent er inmiddels de weg en maakte deze foto's. Een uitgebreidere reportage is te vinden op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 4707x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/