Woensdag 30 september vond een personeelsraadpleging onder de Alkmaarse ambtenaren plaats in De Vest, georganiseerd door de vakbonden. De ambtenaren zijn boos op het college, dat zonder overleg met de ondernemingsraad dertig arbeidsplaatsen wil schrappen.

Vrijdag hebben de bonden een afspraak met personeelswethouder Pieter Dijkman. Ze willen dan opheldering over de reden van het schrappen van dertig fulltime banen terwijl de ambtenaren nu al een zeer hoge werkdruk hebben. Als dit overleg met Dijkman niets oplevert of wederom bij voorbaat wordt afgezegd gaan de ambtenaren 9 oktober de Langestraat op om te protesteren.

Half september stuurde de OR van Alkmaar al een ontevreden brief aan het college over de voorgenomen bezuinigingen op huisvesting, ICT en personeelsbeleid van de gemeente en het elimineren van de dertig arbeidsplaatsen. OR-voorzitter Evert Willebrands stelde onder andere in de brief dat de gemeente dan wel niet verplicht is om over de Voorjaarsnota zelf advies aan de OR te vragen, maar wel over besluiten die gevolgen hebben voor het eigen personeel.

Pin It
Bekeken: 3959x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/