De politie laat vooralsnog weinig los over het onderzoek naar de vondst van de dode baby in een schuur van een huis aan de Schelde in heerhugowaard. Hekken met doek eraan zorgen ervoor dat pottenkijkers geen kans krijgen en dag en nacht wordt het huis bewaakt door politie. De bewoonster van het huis kan haar huis tijdelijk niet in.

De baby is gevonden tussen spullen die een andere vrouw tijdelijk bij haar heeft opgeslagen. Ook op de zolder van de woning liggen spullen van de betreffende vrouw, daarom doet de politie daar nu ook uitgebreid onderzoek. De identiteit van die vrouw is direkt na de vondst bekend gemaakt bij de politie, maar die wil nog niet kwijt of zij al gevonden en gehoord is.

Opvallend genoeg laat de politie wel weten dat "dit maar één verhaal is". Er zijn er meer, zo wordt desgevraagd bevestigd en allemaal worden ze onderzocht. De buurtbewoners hebben een brief van burgemeester Han ter Heegde gekregen. "Ik ben erg geschrokken van de vondst van een dode baby in uw straat", zo is te lezen. Ter Heegde noemt het verder "een tragische gebeurtenis". In de hal van het gemeentehuis en het wijkkantoor van de rivierenwijk liggen een condoleanceregister. Donderdagavond wordt een stille tocht gehouden.

Pin It
Bekeken: 3635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/