In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie tussen 20.00 en 05.00 uur op verschillende plaatsen in Alkmaar alcoholcontroles gehouden. De controles werden uitgevoerd in verband met de viering van Alkmaars ontzet.

Er werd door zo'n veertig politiemedewerkers gecontroleerd op de Zeswielen, de Nieuwe Schermerweg, de Kennemerstraatweg, de Tesselsebrug en de Noorderkade.

In totaal hebben 1325 bestuurders een ademtest afgelegd, tegen 34 bestuurders werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Negen bestuurders hadden zoveel gedronken dat hun rijbewijs werd ingenomen, de topscorer blies 820 ug/l. Dat is bijna vier maal het voor deze bestuurder geldende maximum van 220 ug/l.

Pin It
Bekeken: 4056x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/