Het benefietfestival Bonanza LEGAAL KABAAL heeft zaterdag 10 oktober 8.200 euro opgehaald. Dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan Stichting Bootvluchteling.

Met 500 bezoekers was het event meer dan geslaagd. “We hebben in korte tijd heel hard gewerkt om dit benefiet uit de grond te stampen, alles uiteraard met zo min mogelijk kosten zodat we nóg meer geld konden doneren,” zegt initiatiefnemer Fleur van Holst. “We staan nog steeds versteld van de massale hulp van iedereen die heeft bijgedragen aan de organisatie.” Het bedrag gaat geheel naar Stichting Bootvluchteling, een Nederlandse organisatie die al maandenlang vluchtelingen opvangt en acute hulp verleent waar dit het hardst nodig is.

Judith van Rijswijk van Stichting Bootvluchteling vertelt: “Op 11 september zocht Fleur van Holst contact met Stichting Bootvluchteling om te vertellen dat zij en haar team een evenement wilden houden waarvan de opbrengst naar de stichting zou gaan. We waren meteen enthousiast en het was geweldig om te zien hoe het evenement steeds meer vorm kreeg en alle creatieve krachten gebundeld werden om Legaal Kabaal te maken. Wat was het een feest! We zijn trots op het team dat dit evenement heeft georganiseerd en natuurlijk ook op alle aanwezigen die hun steentje hebben bijgedragen. We zijn bijzonder dankbaar voor alle betrokkenheid, enthousiasme en donaties. Hierdoor kan de stichting zich nog beter inzetten om de bootvluchtelingen te helpen.”

De organisatie van LEGAAL KABAAL draagt binnenkort het bedrag over aan Stichting Bootvluchteling. Mensen die nu nog willen doneren kunnen dat doen via bootvluchteling.nl/doneer.

Pin It
Bekeken: 3913x
https://ee.itk.ac.id/data/