Caspar Idsinga uit Heerhugowaard is vrijdag benoemd tot beste monteur van Noord-Holland, tijdens de selectie voor de nationale finale bij Hitachi in Amsterdam. Caspar volbracht alle onderdelen volgens de jury als beste. Caspar gaat nu naar de finale op 27 oktober in Zandvoort, waar hij het tegen de andere provinciale winnaars opneemt in de race voor de droomstage bij het F1 Team van Williams. Andrew de Vries uit Alkmaar was runner-up.

In totaal waren 148 kandidaten geselecteerd. De winnaar mag van 16 tot en met 30 november de Williams stal ondersteunen tijdens de voorbereidingen en zelfs de race Grand Prix van Abu Dhabi.

Kandaten werden getest op technische kennis door techniekopleider ROVC, maar ook op instelling, competenties en samenwerking. Christiaan Smilde, directeur Randstad Techniek: "Een droomstage als dit haalt het beste van de kandidaten naar boven en dat is ook precies wat we willen bereiken. We willen laten zien dat de techniek heel veel te bieden heeft. De wereld van techniek ontwikkelt zich razendsnel. Een stage als dit is daar het perfecte voorbeeld van!"

Foto v.l.n.r.: Andrew de Vries (Alkmaar), winnaar Caspar Idsinga (Heerhugowaard), Wouter Kuip (Oudeschild), fotograaf Sander Stoepker.

Pin It
Bekeken: 2577x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/