Fred Boorsma wist niet wat hem overkwam toen hij binnen 4,5 uur € 225.000 zag binnenstromen via crowdfunding, meldt het NHD. "Een gedenkwaardige dag in mijn leven". De opticien kwam dit bedrag tekort om Van Rijn Optiek aan de Piersonstraat in Alkmaar over te nemen.

Boorsma kreeg geen lening van banken omdat om 25 tot soms wel 40% eigen vermogen gevraagd wordt. Iets dat hij als werknemer niet bij elkaar had kunnen sparen. Daarom schakelde hij Collin Crowdfund in, gespecialiseerd in crowdfunding voor MKB-bedrijven.

Crowdfunding, ook wel crowdfinancing te noemen, is gaat terug naar de oorsprong van bankieren, waarbij een investeerder zelf bepaalt waarin hij met creditgeld investeert.

Ter Huurne, directeur van Collin Crowdfund ziet in crowdfunding de toekomst. Hij vertelt het NHD dat het bedrijf er wekelijks honderd investeerders bij krijgt, zowel particulieren als zakelijke investeerders. De branche is volgens statistieken ten opzichte van het vorige jaar verdrievoudigd. "De voorspellingen voor de toekomst zijn net zo."

Pin It
Bekeken: 4717x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/