Op het Nationaal BT-congres in Tilburg is de Boekelermeer (Alkmaar/Heiloo) woensdag uitgeroepen tot het beste bedrijventerrein van Nederland. Het Nationaal BT Congres en de Award Beste Bedrijventerrein zijn al jaren een begrip binnen de bedrijventerreinwereld.

De jury beoordeelde een shortlist van 15 bedrijventerreinen aan de hand van ingevulde deelnameformulieren, facts & figures en extra wervingsmateriaal op basis van drie kerncompetenties: economie, duurzaamheid en aantrekkelijkheid. De beoordeling van die drie kerncompetenties leidde aanvankelijk tot nominatie. Woensdag volgde de uitreiking van de Award.

Wethouder Victor Kloos: "Ik ben heel erg blij met deze landelijke erkenning . Boekelermeer is al jaren het beste terrein van de regio. Het samengaan van een goede ligging ten opzichte van Schiphol, centraal in Noord-Holland, een goede ontsluiting via A9 en blikvangers als het AZ-stadion, TAQA , Eriks en de vuilverbrandingsinstallatie HVC (inclusief windmolens) maken de Boekelermeer een gewilde vestigingslocatie, waar bedrijven elkaar ook weten te vinden en versterken."

De Boekelermeer was en is vooral gericht op grootschalige bedrijvigheid. De eerste keus is voor duurzame bedrijven maar dat sluit andere sectoren niet uit. Productie, handel en logistiek, maar ook innovatieve- en energiegerelateerde bedrijven zijn welkom. Dat een slim marketing- en acquisitieplan werkt, blijkt wel uit het feit dat er veel interesse is van bedrijven die voorheen niet tot de doelgroep behoorden.

Pin It
Bekeken: 5459x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/