Het pand van Bandenhandel Noorderkade wordt tijdelijk ingepakt. Dit is een gezamenlijk initiatief van de ontwikkelaar Tuijp en de gemeente. Het pand, wat er niet al te fraai uit ziet en waar vaak onderdak gezocht en brand gesticht werd, staat op de hoek van de Noorderkade en de Noorderstraat.

Met het inpakken van het pand zal de uitstraling verbeterd worden. Het inpakken van het pand start op maandag 19 oktober. Er wordt een zogeheten ‘diamantbewerking’  toegepast, zodat het pand er enigszins als het oppervlak van een diamant uit komt te zien.

Het pand blijft ingepakt totdat definitieve plannen in dat gebied ontwikkeld zijn en uitgevoerd kunnen worden. De gemeente neemt 7.500 euro van de kosten voor het inpakken op zich.

Begin augustus gaf de Alkmaarse partij BAS aan graag te zien dat het het niet al te fraaie pand met decoratieve doeken omhangen zou worden om het straatbeeld te verbeteren.

Pin It
Bekeken: 4867x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/