Een zichtbaar emotionele Ronald Nordemann kwam vrijdagmiddag onder begeleiding van zijn zoons en burgemeester Piet Bruinooge nog maar eens naar 'Het gat van Alkmaar'. Deze keer echter met een positievere reden: de eerste paal van wat het nieuwe pand van Spaander Mannenmode moet worden.

Op 1 januari 2015 verwoeste een brand het bedrijf en de woning van Nordemann, die daarloor in één klap alles kwijtraakte. Zakelijk, maar ook privé. "Het is alsof je in een slechte film bent beland" vertelde hij de door de regen natte aanwezigen om daarna meteen met een kwinkslag te zeggen "Als we dit weer op 1 januari hadden gehad, hadden we hier nu niet met zijn allen gestaan.

Het illustreert de veerkracht waarmee hij de persoonlijke ramp aanpakt en verwerkt. Volgens burgemeester Bruinooge, die samen met één van de zoons van Nordemann de machine bediende die de eerste paal in de grond bracht, is het bedrijf te vergelijken met een Feniks die uit zijn as verrijst.

Die mythische vogel krijgt daarom ook een mooie plek in de gevel van het nieuw te bouwen pand, dat rond september volgend jaar gerealiseerd moet zijn. De Feniks is dan te zien in één van de ramen in de voorgevel.

Pin It
Bekeken: 5887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/