Op de Vondelstraat in Alkmaar vond vrijdag rond 17:00 uur een aanrijding plaats tussen een leswagen en een andere auto. De leerling en zijn instructeur wilden vanaf het Hooftplein vermoedelijk rechtdoor rijden en werden van links aangereden. De bestuurder van de andere auto werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Ondanks dat de klap hard genoeg was om de airbags van de leswagen te activeren, kwamen zowel leerling als instructeur met de schrik vrij. Beide auto's raakten behoorlijk beschadigd en werden afgevoerd. Vanwege het tijdstip ondervond het verkeer hinder van het ongeval. (foto: DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 5688x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/