Dinsdagavond 20 oktober worden in Opsporing Verzocht beelden getoond van een pintransactie met een gestolen pas die op 10 juni in Alkmaar gepleegd is.

Een 47-jarige vrouw uit Alkmaar laadde 10 juni rond 10.10 uur haar OV-chipkaart op met haar pinpas. In de trein kwam ze erachter dat haar portemonnee en bankpas gestolen waren. Er zijn met haar gestolen pas vijf transacties gepleegd bij pinautomaten waarmee in totaal ongeveer 1.400 euro van haar rekening wordt gehaald.

De camera bij een van de pinautomaten waar de dieven, een man en een vrouw, geld hebben opgenomen met de gestolen pinpas heeft beelden kunnen maken van de verdachten. Er zijn enkele tips over de dieven doorgegeven aan de politie, maar die heeft met de tips die tot dusver zijn binnengekomen hun identiteit nog niet weten te achterhalen.

Mensen die informatie hebben over de man en vrouw die de pinpastransacties hebben gedaan wordt verzocht te bellen met de politie via 0900-8844 of hun tip anoniem te melden via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 5562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/